Sobre nosaltres
A n’Es Torrent de Son Carrió busquem sorprendre el comensal amb un joc de sabors, textures i sensacions que faran una experiència innolvidable. La filosofia del nostre restaurant és l’ús de noves tècniques de cuina, tant tècniques moleculars com també les tècniques tradicionals. El nostre equip de I + D de cuina, està en contínua recerca de diferents productes, tècniques i elaboracions. Treballem amb productes de temporada, si pot ser producte local, sent aquest de més qualitat, millor sabor i bon preu, a l’hora que es potencia l’economia dels productors locals. A n’Es Torrent de Son Carrió oferim un menú degustació de set plats que canviem mensualment. Oferim amb els menús degustació la possibilitat d’incloure maridatge de vins (una copa de vi amb cada plat), amb referències tant mallorquines, espanyoles així com referències a nivell mundial. En el nostre restaurant podran trobar una carta de vins amb més de cinquanta referències únicament de Mallorca, a més de les recomanacions de vins fora de carta amb referències espanyoles o de l’estranger. El nostre equip de sala s’esforça dia a dia en poder complaure als nostres clients perquè se sentin com a casa, donant un servei atent i alhora proper. El nostre personal està predisposat a respondre a qualsevol dubte sobre els diferents components dels plats així com dubtes sobre l’elaboració d’ells. L’equip de sala d’es Torrent de Son Carrió també ofereix Còctels elaborats amb licors autòctons de mallorca i fruites de temporada buscant una fusió de sabors refrescants.